Retete de prajituri, cornuri, tarte
+15
ondrio
simi
roberta
Michelle
iazmin
Florentina
Cristina
micki
LaviAlex
fluturas
Gabyy
Daniela_Ep
Alexandrina
AdinaCarla
giani
19 participanți
Pagina 5 din 7
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Cum sa ma supar, Micki, iti multumesc mult pentru sfaturi!
In primul rand, eu am dat putin prin ea cu lingura de lemn, cand era la topit...
E clar ca trebuie sa fac cate o doza, cel putin pentru inceput, pana mi se da mana la facut bilute....
Multumesc! Am sa mai incerc sa fac.
In primul rand, eu am dat putin prin ea cu lingura de lemn, cand era la topit...
E clar ca trebuie sa fac cate o doza, cel putin pentru inceput, pana mi se da mana la facut bilute....
Multumesc! Am sa mai incerc sa fac.
Daniela_Ep- Student
-
Mesaje : 2790
Data de inscriere : 30/10/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Micki,faci niste dulciuri de ma inebunesti,felicitari pentru rabdarea si pasiunea ta!
Cat nu fac eu dulciuri (imi plac dar nu am indemanare sa fac)ma tenteaza bomboanele rafaello...ca toata ziua as rontai migdale!
Cat nu fac eu dulciuri (imi plac dar nu am indemanare sa fac)ma tenteaza bomboanele rafaello...ca toata ziua as rontai migdale!
fluturas- Licean
-
Mesaje : 1023
Data de inscriere : 28/10/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
pun si eu o reteta cu prajitura cu branza care mie mi-a placut fff mult
Prajitura cu branza
prajiturica se face foarte usor... pentru o tava nu foarte mare... ca sa nu se prinda de tava poti folosi hartie de copt
Blat: 1 ou, 4 linguri pline de smantana, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins cu zeama de lamaie, 100 gr margarina, 200 gr faina... se mixeaza foarte bine toate si rezulta un aluat mai moale care se aseaza in tava si se ung inclusiv marginile tavii
Crema: 3 galbenusuri, 1 ou intreg, 200 gr zahar, 100 ml ulei, 1 budinca de vanilie, 500 gr branza de vaca , coaja de lamaie, stafide (optional), 500 ml lapte... se mixeaza toate ingredientele inafara laptelui... duPA ce s-a obtinut o compozitie omogena se adauga si laptele... o sa rezulte o crema foarte lichid care se toarna peste blat in tava... se introduce lA cuptor la foc mic aproximativ 1h... inainte de a scoate prajitura din cuptor se bat 3 albusuri spuma cu 4-5 linguri de zahar si se pune peste prajitura si se mai introduce la cuptor aprox 5-10 min... se serveste rece... e foarte buna... pofta mare
SI SECTIUNE DE PRAJITURICA
Prajitura cu branza
prajiturica se face foarte usor... pentru o tava nu foarte mare... ca sa nu se prinda de tava poti folosi hartie de copt
Blat: 1 ou, 4 linguri pline de smantana, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins cu zeama de lamaie, 100 gr margarina, 200 gr faina... se mixeaza foarte bine toate si rezulta un aluat mai moale care se aseaza in tava si se ung inclusiv marginile tavii
Crema: 3 galbenusuri, 1 ou intreg, 200 gr zahar, 100 ml ulei, 1 budinca de vanilie, 500 gr branza de vaca , coaja de lamaie, stafide (optional), 500 ml lapte... se mixeaza toate ingredientele inafara laptelui... duPA ce s-a obtinut o compozitie omogena se adauga si laptele... o sa rezulte o crema foarte lichid care se toarna peste blat in tava... se introduce lA cuptor la foc mic aproximativ 1h... inainte de a scoate prajitura din cuptor se bat 3 albusuri spuma cu 4-5 linguri de zahar si se pune peste prajitura si se mai introduce la cuptor aprox 5-10 min... se serveste rece... e foarte buna... pofta mare
SI SECTIUNE DE PRAJITURICA
cristelc- Scolar
-
Mesaje : 524
Data de inscriere : 06/12/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Scuzati aspectul, de gustoase au fost foarte gustoase.
Am facut si eu ieri rafaelo, putin diferit de reteta de aici.
Am vorbit sambata cu Dana, facea rafaelo, ieri am facut si eu
Am luat modul de preparare de pe blogul lui Teo
http://gospodini.blogspot.com/2008/03/rafaelo-raffaelo-raffaello.html
Am inlocuit foile de napolitana cu napolitane la punga, din 200 g cat avea punga mi-au mai ramas vreo 150 ca restul au atacat copiii punga.
Am amestecat cu lingura untul, zaharul, laptele praf, nuca de cocos si napolitanele sfaramate. Si spre final am amestecat cu mana a iesit un amestec foarte usor de modelat; nu l-am dat la rece. Am format apoi bilele, am topit ciocolata alba si am dat intai prin ciocolata si apoi prin nuca de cocos. Abia dupa modelare am dat bilele la rece.
Doar o parte am avut rabdare sa le dau prin ciocolata. A fost cam 'anevoios' procedeul.
Nu stiu daca se observa din poza, bilele date si prin ciocolata nu sunt chiar bile sunt mai diforme
Am facut si eu ieri rafaelo, putin diferit de reteta de aici.
Am vorbit sambata cu Dana, facea rafaelo, ieri am facut si eu
Am luat modul de preparare de pe blogul lui Teo
http://gospodini.blogspot.com/2008/03/rafaelo-raffaelo-raffaello.html
Am inlocuit foile de napolitana cu napolitane la punga, din 200 g cat avea punga mi-au mai ramas vreo 150 ca restul au atacat copiii punga.
Am amestecat cu lingura untul, zaharul, laptele praf, nuca de cocos si napolitanele sfaramate. Si spre final am amestecat cu mana a iesit un amestec foarte usor de modelat; nu l-am dat la rece. Am format apoi bilele, am topit ciocolata alba si am dat intai prin ciocolata si apoi prin nuca de cocos. Abia dupa modelare am dat bilele la rece.
Doar o parte am avut rabdare sa le dau prin ciocolata. A fost cam 'anevoios' procedeul.
Nu stiu daca se observa din poza, bilele date si prin ciocolata nu sunt chiar bile sunt mai diforme
Cristina- Scolar
-
Mesaje : 748
Data de inscriere : 26/10/2009
*
foaie personaj:
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Cristina, am "furat" si eu reteta de prajitura cu branza Arata bine si cred ca e delicioasa!
Cristina, chiar ma intrebam cum ti-au iesit bomboanele John a si remarcat - cocosul ei e mai mare! Da, la tine se vede cocosul, la mine nu prea se vedea, asa de mic era. Arata bine, felicitari!
Cristina, chiar ma intrebam cum ti-au iesit bomboanele John a si remarcat - cocosul ei e mai mare! Da, la tine se vede cocosul, la mine nu prea se vedea, asa de mic era. Arata bine, felicitari!
Daniela_Ep- Student
-
Mesaje : 2790
Data de inscriere : 30/10/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Ce de bunatati ati facut, fetelor!Felicitari!
Si eu am vrut sa fac intr-una din zilele trecute bomboanele raffaello, dar m-am lovit , ca si Dana, de problema gramajului pungii de napolitane, si cum eram pusa pe fapte mari ( adica trebuia sa fac neaparat ceva dulce atunci, in momentul ala) si nu aveam timp sa astept raspunsul lui Micki, am ales ciocolata de casa, dupa reteta Andreei.
A iesit foarte buna la gust, am facut-o in doua culori, am pus si migdale, numai ca a iesit putin cam moale.N-a fost bai ca de mancat s-a mancat( sa mai fi fost), mie chiar mi-a placut asa moale, dar baietii mei ar fi preferat-o mai tare .
Sunt curioasa, Andreea si tie tot asa moale iti iese sau am gresit eu undeva? Mentionez ca am respectat intocmai reteta scrisa de tine, inclusiv timpul de fierbere al siropului.Aici cred ca ca e totusi problema, trebuia fiert mai mult de 20 de min.Am sa caut si pozele, sa vezi exact cum mi-a iesit.
Ma bucur ca s-au lamurit treburile cu bomboanele raffaello, acum nu-mi ramane decat sa purced la treaba; sunt curioasa mie ce o sa-mi iasa...
Si eu am vrut sa fac intr-una din zilele trecute bomboanele raffaello, dar m-am lovit , ca si Dana, de problema gramajului pungii de napolitane, si cum eram pusa pe fapte mari ( adica trebuia sa fac neaparat ceva dulce atunci, in momentul ala) si nu aveam timp sa astept raspunsul lui Micki, am ales ciocolata de casa, dupa reteta Andreei.
A iesit foarte buna la gust, am facut-o in doua culori, am pus si migdale, numai ca a iesit putin cam moale.N-a fost bai ca de mancat s-a mancat( sa mai fi fost), mie chiar mi-a placut asa moale, dar baietii mei ar fi preferat-o mai tare .
Sunt curioasa, Andreea si tie tot asa moale iti iese sau am gresit eu undeva? Mentionez ca am respectat intocmai reteta scrisa de tine, inclusiv timpul de fierbere al siropului.Aici cred ca ca e totusi problema, trebuia fiert mai mult de 20 de min.Am sa caut si pozele, sa vezi exact cum mi-a iesit.
Ma bucur ca s-au lamurit treburile cu bomboanele raffaello, acum nu-mi ramane decat sa purced la treaba; sunt curioasa mie ce o sa-mi iasa...
Luiza- Scolar
-
Mesaje : 734
Data de inscriere : 03/12/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Luiza,probabil ca trebuie fiert mai mult siropul...sau depinde si de laptele praf folosit.Eu asa am facut si a iesit de am putut s-o tai.data viitoare fierbi mai mult siropul,sigur va iesi mai tare.Ma bucur ca a fost buna,oricum!
In seara asta avem in "program" cartofi copti cu sos de smantana si usturoi(ce pompos suna... e doar smantana amestecata cu usturoi pisat si sare).
In seara asta avem in "program" cartofi copti cu sos de smantana si usturoi(ce pompos suna... e doar smantana amestecata cu usturoi pisat si sare).
ondrio- Student
-
Mesaje : 1689
Data de inscriere : 29/11/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Merci, Andreea!Am folosit lapte praf de la Dr Oetker.De taiat, am putut sa o tai si eu, dar parca as fi vrut sa fie putin mai tare totusi.Data viitoare fierb mai mult siropul.
Luiza- Scolar
-
Mesaje : 734
Data de inscriere : 03/12/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
...
Cine m-o fi pus sa intru la topicul asta?Am facut lac pe jos de la atata salivat...Felicitari fetelor!Sunteti exceptionale!...Eu sunt "zero"la asa ceva! ...Doar la mancat sunt prima
Cine m-o fi pus sa intru la topicul asta?Am facut lac pe jos de la atata salivat...Felicitari fetelor!Sunteti exceptionale!...Eu sunt "zero"la asa ceva! ...Doar la mancat sunt prima
Michela- Prescolar
-
Mesaje : 431
Data de inscriere : 29/10/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Dana m-am prezentat cu reteta, neaparat sa faci aceasta prajitura nu o sa regreti , e delicioasa!!!
Prajitura Rafaelo
Blat:
7 albusuri
250gr zahar
100g nuca cocos
5 linguri faina
1 praf copt
zeama lamaie
Crema
7 galbenusuri
7 linguri zahar
7 ling faina sau amidon
400 ml lapte 200g unt 1 esnta vanilie
décor 30gr cocos
Blat
Albusurile se bat spuma tare , se pune zaharul si se bat in continuare pana se topeste zaharul .Se adauga 100g nuca cocos, faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie.Se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau hartie de copt.
Crema
Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga 200 ml lapte, se amesteca in continuare apoi se adauga faina sau amidonul(eu am folosit amidon) amestecat in prealabil cu cei 200 ml lapte si esenta de vanilie sau suc de lamaie .Se fiebe pe aburi pana se ingroasa.
Dupa ce s-a racit putin , se adauga untul Crema se intinde deasupra baltului, se presara nuca de cocos si se da la rece.
Prajitura Rafaelo
Blat:
7 albusuri
250gr zahar
100g nuca cocos
5 linguri faina
1 praf copt
zeama lamaie
Crema
7 galbenusuri
7 linguri zahar
7 ling faina sau amidon
400 ml lapte 200g unt 1 esnta vanilie
décor 30gr cocos
Blat
Albusurile se bat spuma tare , se pune zaharul si se bat in continuare pana se topeste zaharul .Se adauga 100g nuca cocos, faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie.Se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau hartie de copt.
Crema
Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga 200 ml lapte, se amesteca in continuare apoi se adauga faina sau amidonul(eu am folosit amidon) amestecat in prealabil cu cei 200 ml lapte si esenta de vanilie sau suc de lamaie .Se fiebe pe aburi pana se ingroasa.
Dupa ce s-a racit putin , se adauga untul Crema se intinde deasupra baltului, se presara nuca de cocos si se da la rece.
simi- Scolar
-
Mesaje : 717
Data de inscriere : 07/11/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Simona, multumesc mult pentru reteta! Este usor de facut. De amandine inca nu am curaj sa ma apuc... Continui sa mananc de la cofetarie
Fetelor, va rog mult, daca stiti vreo prajitura buna de post, dati-mi si mie retete. Sotul meu tine post si nu prea am retete de dulciuri de post.
Fetelor, va rog mult, daca stiti vreo prajitura buna de post, dati-mi si mie retete. Sotul meu tine post si nu prea am retete de dulciuri de post.
Daniela_Ep- Student
-
Mesaje : 2790
Data de inscriere : 30/10/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Dana am gasit ceva aici:
http://www.bucataras.ro/retete/2796/prajitura-cu-morcov.html
http://www.retete-gustoase.ro/retete-prajitura%2Bde%2Bpost%2Bcu%2Bnuca
poate te ajuta
http://www.bucataras.ro/retete/2796/prajitura-cu-morcov.html
http://www.retete-gustoase.ro/retete-prajitura%2Bde%2Bpost%2Bcu%2Bnuca
poate te ajuta
AdinaCarla- Student
-
Mesaje : 1586
Data de inscriere : 25/10/2009
*
foaie personaj:
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Adina, multumesc mult!
Am vazut mai devreme retetele si aveam de gand sa incerc azi prajitura cu morcov, insa sotul a strambat din nas cand a auzit de morcov, asa ca mi-a taiat tot elanul si nu am mai facut-o Am sa ma mai uit prin ele, cu mai multa atentie. Multumesc!
Am vazut mai devreme retetele si aveam de gand sa incerc azi prajitura cu morcov, insa sotul a strambat din nas cand a auzit de morcov, asa ca mi-a taiat tot elanul si nu am mai facut-o Am sa ma mai uit prin ele, cu mai multa atentie. Multumesc!
Daniela_Ep- Student
-
Mesaje : 2790
Data de inscriere : 30/10/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Dana iti pun si eu cateva retete de post , nu le-am incercat dar par a fi bune.
Prajitura cu mere (de post)INGREDIENTE
cca. 1 kg. mere (2 cani cu mere rase, cu varf), 2 cani cu varf de faina, 1 praf de copt, 2 cani cu varf de zahar, scortisoara.
Glazura:
125 g.margarina, 9 linguri zahar, 3 linguri cacao
Cana sa fie o cana mare de ceai....
MOD DE PREPARARE :
Merele se rad pe razatoare, se amesteca bine cu zaharul, se adauga scortisoara si la sfarsit se incorporeaza faina + praful de copt.
Se unge o tava (putin mai mica decat cea de la aragaz) cu un strat gros de margarina si se toarna compozitia.
Se coace la foc potrivit, cuptorul incins dinainte, pana se desprinde de pe tava si se aureste bine, cca. 1 h.
In timpul cat se coace prajitura, ingredientele pentru glazura se pun intr-un vas si se fierb la foc mic, cu o tablita..
Dupa ce s-a copt imediat se toarna glazura calda. Se lasa prajitura putin sa se raceasca, se taie bucatele cu cutitul trecut prin jet de apa ca sa se poata taia mult mai usor.
Glazura patrunde in prajitura si ii da un gust deosebit.
Prajitura de post
Ingrediente:
1 cana apa minerala, 1 lingura bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamiie, 1 cana nuca
macinata, 1 pumn nuci taiate, 3 lingurite dulceata de visine, 100 ml ulei, putina scortisoara, 2
cani faina, 1 lingura cacao.
Mod de preparare:
Se amesteca ingredientele si compozitia rezultata se pune intr-o tava de cuptor unsa cu ulei. Se
coace la foc potrivit. In loc de nuca macinata, se poate pune si nuca de cocos iar in loc de
visine, stafide.
Negresa de post
8 linguri zahar, 4 linguri cacao, 1 pahar ulei, 2 lingurite bicarbanotnestins, 2 cani de apa, 2 cani si jumatate de faina.
Se amesteca foarte bine, apoi se incorporeaza cu 1 borcan gem (saudulceata) acrisor. Se unge tava. Se poate pune la sfarsit frisca, candse raceste prajitura, pentru cei care nu tin post.
PRAJITURA DE POST CU GEM
1 cană de zahăr
2 linguri de gem (marmeladă)
1 linguriţă de bicarbonat de amoniu (stins in oţet sau zeamă de lămâie)
1 lingură de cacao
2 căni de făină
1 cană de apă
100 ml ulei
2-3 mere rase
Se amestecă toate acestea, se toarnă într-o tavă unsă cu ulei, tapetată cu făină şi se dau la cuptorul încins în prealabil. Aproximativ 20 de minute.
Prajitura cu mere (de post)INGREDIENTE
cca. 1 kg. mere (2 cani cu mere rase, cu varf), 2 cani cu varf de faina, 1 praf de copt, 2 cani cu varf de zahar, scortisoara.
Glazura:
125 g.margarina, 9 linguri zahar, 3 linguri cacao
Cana sa fie o cana mare de ceai....
MOD DE PREPARARE :
Merele se rad pe razatoare, se amesteca bine cu zaharul, se adauga scortisoara si la sfarsit se incorporeaza faina + praful de copt.
Se unge o tava (putin mai mica decat cea de la aragaz) cu un strat gros de margarina si se toarna compozitia.
Se coace la foc potrivit, cuptorul incins dinainte, pana se desprinde de pe tava si se aureste bine, cca. 1 h.
In timpul cat se coace prajitura, ingredientele pentru glazura se pun intr-un vas si se fierb la foc mic, cu o tablita..
Dupa ce s-a copt imediat se toarna glazura calda. Se lasa prajitura putin sa se raceasca, se taie bucatele cu cutitul trecut prin jet de apa ca sa se poata taia mult mai usor.
Glazura patrunde in prajitura si ii da un gust deosebit.
Prajitura de post
Ingrediente:
1 cana apa minerala, 1 lingura bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamiie, 1 cana nuca
macinata, 1 pumn nuci taiate, 3 lingurite dulceata de visine, 100 ml ulei, putina scortisoara, 2
cani faina, 1 lingura cacao.
Mod de preparare:
Se amesteca ingredientele si compozitia rezultata se pune intr-o tava de cuptor unsa cu ulei. Se
coace la foc potrivit. In loc de nuca macinata, se poate pune si nuca de cocos iar in loc de
visine, stafide.
Negresa de post
8 linguri zahar, 4 linguri cacao, 1 pahar ulei, 2 lingurite bicarbanotnestins, 2 cani de apa, 2 cani si jumatate de faina.
Se amesteca foarte bine, apoi se incorporeaza cu 1 borcan gem (saudulceata) acrisor. Se unge tava. Se poate pune la sfarsit frisca, candse raceste prajitura, pentru cei care nu tin post.
PRAJITURA DE POST CU GEM
1 cană de zahăr
2 linguri de gem (marmeladă)
1 linguriţă de bicarbonat de amoniu (stins in oţet sau zeamă de lămâie)
1 lingură de cacao
2 căni de făină
1 cană de apă
100 ml ulei
2-3 mere rase
Se amestecă toate acestea, se toarnă într-o tavă unsă cu ulei, tapetată cu făină şi se dau la cuptorul încins în prealabil. Aproximativ 20 de minute.
simi- Scolar
-
Mesaje : 717
Data de inscriere : 07/11/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
wow, Simona, multumesc mult pentru retete!
Am de lucru de acum Multumesc si tie, Adina!
Am de lucru de acum Multumesc si tie, Adina!
Daniela_Ep- Student
-
Mesaje : 2790
Data de inscriere : 30/10/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Am facut azi negresa de post dupa reteta postata de Simona mai sus. E buna! Eu am pus in plus, fata de reteta, zahar vanilat, iar in loc de bicarbonat am pus praf de copt.
Daniela_Ep- Student
-
Mesaje : 2790
Data de inscriere : 30/10/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
dana arata foarte bin prajitura....ma asez si eu la rand sa primesc o bucatica...se poate.
AdinaCarla- Student
-
Mesaje : 1586
Data de inscriere : 25/10/2009
*
foaie personaj:
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Sigur ca se poate, Adina! Cu mult drag.
Daniela_Ep- Student
-
Mesaje : 2790
Data de inscriere : 30/10/2009
giani- Student
-
Mesaje : 2088
Data de inscriere : 26/10/2009
*
foaie personaj:
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Ce retete dulci aveti pe aici...eu nu stiu sa fac..nu fac ca nu-mi ies ...dar zilele astea o sa fac salam de biscuiti, nu am mai facut de mult si am pofta
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Am facut azi o prajitura de post, cu nuca, gem si glazura+nuca de cocos la exterior (mi-a trimis Cristina un link cu retete de post). A iesit delicioasa!
Scuzati ca apare Iani mai in toate pozele, dar nu am putut sa-l indepartez de farfurie, vroia prajitura
Scuzati ca apare Iani mai in toate pozele, dar nu am putut sa-l indepartez de farfurie, vroia prajitura
Daniela_Ep- Student
-
Mesaje : 2790
Data de inscriere : 30/10/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Dana foarte bine arata prajitura iar Iani e un dulce se potriveste perfect langa parjitura !
Sa pui link-ul cu reteta te rog!
Sa pui link-ul cu reteta te rog!
simi- Scolar
-
Mesaje : 717
Data de inscriere : 07/11/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Linkul unde gasiti prajitura este acesta:
http://www.culinar.ro/retete/gateste/3/143/9437/dulciuri/prajituri/prajitura-negresa-de-post.htm
Tot pe site-ul asta sunt si alte retete de post.
Spre deosebire de reteta, eu nu am pus glazura doar deasupra, ci am taiat intai prajitura si am bagat aproape in intregime fiecare bucata in glazura, apoi in cocos. Am facut doza dubla de glazura, ca sa-mi ajunga.
http://www.culinar.ro/retete/gateste/3/143/9437/dulciuri/prajituri/prajitura-negresa-de-post.htm
Tot pe site-ul asta sunt si alte retete de post.
Spre deosebire de reteta, eu nu am pus glazura doar deasupra, ci am taiat intai prajitura si am bagat aproape in intregime fiecare bucata in glazura, apoi in cocos. Am facut doza dubla de glazura, ca sa-mi ajunga.
Daniela_Ep- Student
-
Mesaje : 2790
Data de inscriere : 30/10/2009
Re: Retete de prajituri, cornuri, tarte
Immm,apetisanta rau prajiturica ta, Dana! Mai ai? Vreau si eu o bucatica !
Luiza- Scolar
-
Mesaje : 734
Data de inscriere : 03/12/2009
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Dum Oct 06, 2013 6:27 pm Scris de Gabyy
» ANTONIA
Mier Mar 27, 2013 9:11 pm Scris de Gabyy
» LORA - VIDEOCLIPURI
Mier Mar 27, 2013 9:09 pm Scris de Gabyy
» DJ Rynno & Sylvia
Mier Mar 27, 2013 9:06 pm Scris de Gabyy
» Sfantul Apostol Andrei
Vin Noi 30, 2012 12:35 pm Scris de Gabyy
» Deja a trecut un an?
Mier Oct 31, 2012 10:06 pm Scris de tea_ioana
» Intra in joc
Sam Mar 03, 2012 12:03 am Scris de niconor
» Alege varianta preferata
Sam Mar 03, 2012 12:02 am Scris de niconor
» Starul saptamanii
Joi Ian 05, 2012 1:24 am Scris de afrodita
» Sfantul Stefan
Dum Ian 01, 2012 5:22 am Scris de Daniela_Ep
» Sfantul Ierarh Nicolae
Mar Dec 06, 2011 9:09 am Scris de niconor
» Ministarul zilei
Lun Noi 21, 2011 9:01 pm Scris de stefania
» La multi ani de Sf Mihail si Gavril!
Mar Noi 08, 2011 4:55 am Scris de Gabyy
» Sf. Fecioara Maria
Joi Sept 08, 2011 1:23 am Scris de stefania
» Meniu pentru aniversari
Vin Iun 17, 2011 6:50 pm Scris de Alexandrina
» Sf.Constantin si Elena
Dum Mai 22, 2011 6:57 am Scris de iazmin
» Raspunde fara ''da"sau "nu"
Sam Mai 21, 2011 8:48 am Scris de niconor
» Ce mai gatim astazi???
Vin Mai 13, 2011 4:37 am Scris de Gabyy
» Torturi preparate de noi
Vin Apr 29, 2011 1:18 am Scris de AdinaCarla
» Retete de prajituri, cornuri, tarte
Vin Apr 29, 2011 12:08 am Scris de Gabyy